top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

Pro Albert vyrábíme a rozvážíme soutěžní body Tefal jako garantovanou ceninu v obrovské hodnotě !

Aktualizováno: 24. 9. 2020

V rámci kampaně Tefal, která probíhá v celé síti Albert, jsme vyrobili obrovské množství unikátně číslovaných soutěžních bodů. Dohromady mají nedozírnou tržní hodnotu na slevách, které spotřebitelé obdrží. Při celém procesu výroby a doručení našimi Retail service týmy garantujeme 100% bezpečnost, vše je precizně evidováno, kontrolováno a zajištěno. On-line reporting a náš dispečink dohlíží v „přímém přenosu“ na doručení unikátních zásilek odpovědným vedoucím každé ze 323 prodejen Albert.

Soutěžní samolepicí body na praktických kotoučích s perforaci pro odtržení jsme schopni vyrábět v jakémkoliv tvaru, v plné barvě, na papír, PVC či v metalickém provedení. Každý kupón a kotouč je unikátně číslován a evidován. Dokážeme zajistit „trekování“ každého konkrétního bodu, čímž vylučujeme jakoukoliv možnost zneužití této marketingové ceniny.

Kromě bodů jsme v rámci kampaně Tefal pro Albert vyrobili a dodali celé spektrum POS materiálů - stojany, bočnice, topery, letáky, hrací karty aj. Samozřejmostí je dodávka či instalace, on-line reporting, perfektní balení a 200% záruka nepoškozeného, včasného doručení.


Tyto a podobné soutěžní akce realizujeme pro celou řadu řetězců. Kromě dobrých výrobních cen jsme jako jediní na trhu schopni vše realizovat sami, jako jeden dodavatel, zaručit tak 100% bezpečnost a rychlé termíny. Kvalita je u nás samozřejmostí.

[u&we]

Comments


NEWSok.png
bottom of page