top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

Chytrá fólie ničí viry, bakterie a plísně. Ochrání kliky, madla pokladní pásy i dotykové obrazovky

Aktualizováno: 19. 10. 2022

Mezi širokou škálu našich služeb nově patří i distribuce a aplikace unikátní fólie, která do hodiny zničí 96 % virů (včetně SARS-COV-2 - CERTIFIKOVÁNO!), bakterií a plísní, a do 24 hodin téměř 100 %. Hodí se všude tam, kde je vyšší koncentrace lidí a kde se často dotýkáme povrchů (podkladní pásy, úchyty regálů s chlazeným zbožím, madla vozíků a košíků nebo tyče v MHD). Chytrá francouzská fólie Coversafe pracuje na bázi zinku, který vytváří volné radikály, a ty oxidací zabíjí viry a bakterie. Pokud se mechanicky nezničí, funguje až 4 roky a po tu dobu vyžaduje minimální údržbu. Lze snadno instalovat na většinu povrchů stejně jako jakákoli jiná samolepka a při znečištění lze omýt běžnými prostředky. Antivirová a antimikrobiální fólie je průhledná, téměř neviditelná a tedy i estetická.

Jako první ji instaloval do svých vozů Liberecký dopravní podnik s cílem omezit možný přenos virů a současně redukovat časově i ekonomicky náročnou manuální dezinfekci dopravních prostředků.

Fólie se využívá také ve školách nebo kancelářích, kde se lepí na stoly, zábradlí nebo kliky, uplatnění ale najde také v ordinacích, na úřadech nebo v podnicích zejména na přepážkách určených pro styk s veřejností. Osvědčuje se také v supermarketech na pokladních pásech nebo madlech nákupních vozíků. Je funkční, bezpečná a bezúdržbová a šetří tak čas i práci s neustálým ručním dezinfikováním povrchů. Ve výsledku tak firmy ušetří i peníze.

Jako distributor zajišťujeme nejen instalaci chytré antivirové fólie, ale průběžně také její revizi a výměnu mechanicky poškozených částí tak, aby maximálně plnila svoji funkci a činila veřejné prostory bezpečnějšími.

  • Jsme certifikovanými distributory francouzského výrobce

  • Jako jediní fólie prodáváme, instalujeme vlastními týmy, držíme záruky a servis

  • Velké výhody - odpadá opakovaná manuální dezinfekce

[U&WE]

Comments


NEWSok.png
bottom of page